Wij zijn corekees

Wij maken blijvende impact door duurzaamheid aan een verdienmodel te verbinden. Door te bouwen aan het duurzaamste investeringsplatform van Europa dragen we bij aan onze visie voor de toekomst: een wereld waarin mensen met hun economische activiteiten de planeet ondersteunen.

ImageImage

De toekomst is groen

Toen Nick van Heesewijk in 2016 voor het eerst het Pongamia project in Paraguay bezocht realiseerde hij zich twee dingen: ‘Ten eerste: dit gaat nog eens héél groot worden en ten tweede: hiermee kunnen we de wereld écht veranderen.’ Bij terugkomst in Nederland besprak hij zijn ideeën met zijn nicht Tamar en samen richtten ze Corekees op.

Wat begon als een kleinschalige investeringsmaatschappij in bomen is sindsdien uitgegroeid tot een organisatie met de ambitie om het grootste duurzame investeringsplatform van Europa te worden. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we een duurzame wereld alleen bereiken door duurzaamheid financieel rendabel te maken. Dat is onze missie.

Team Corekees

ONZE RAAD
VAN advies

De Raad van Advies bestaat uit leiders op het gebied van duurzaamheid, financiën en retail. De RvA adviseert Corekees op strategisch niveau.

DE SUSTAINABLE DEVELOPMENT GOALS

Ook daar dragen we aan bij
Een einde maken aan armoede en de mensheid én onze planeet beschermen. Dat is het doel waarvoor de V.N. de 17 SDG’s ontwikkelde. Corekees draagt bij aan 4 van die 17. Benieuwd welke? Je leest het hier.
SDG's
Image